Evezz velünk folyókon, tavakon, tengereken!

Tengeri kajakos kalandtúrák, nyaralások, csavargások a világ legszebb vizein, 22 ország több mint 50 helyszínén a Balatontól - Új-Guineáig

Ula és Merkys - A két Litván szerelmespár

2016. aug. 26 - szept. 4

A kedvesen vad északra látogatunk egy felejthetetlen nyár végi kalandért. Az Ula és a Merkys érintetlen folyók, melyek szelíden ereszkednek keresztül a Dzukiján, Litvánia legnagyobb nemzeti parkján. Csodálatos vidék, csodálatos vizekkel.

72.900 Ft - tól

Gemenc - Kajakozós - szarvasbőgős - halászléevős - a második

2016. szeptember 17 - 18.

Mivel megtelt az első hétvége - itt a második. A gemenci erdő - Szarvasbőgés, halászlé, lapátolás az őszben. Régi álmunk, gyermekorrunk Tüskevár ittas hajnala válik talán valóra az őszi napokon. Mert ha ősz akkor szarvasbőgés.

19.900 Ft - tól

Delfinles - Az őszi tenger - Kaprije/ Horvátország

2016. szept.28 - okt. 2

A kora őszi tenger, illatos reggelek, meleg nappalok, mirtuszos esték, alkonyatok, fáradt, mólon ücsörgések...  delfinelős tengeri csavargás Miró barátunk szigetére. Az őszi tenger a legszebb ajándék, és mi kibontjuk apró dobozából. Tarts velünk az őszi tengeri, napsütéses túránkra.

49.900 Ft - tól

Hortobágyi darules - Kajakkal, távcsővel

2016. október 22 - 23.

Az ősz nem csak a szarvasbőgésről, hanem a vonuló madarak indulásáról is szól. Csapatunk egy izgalmas programra csábít mindenkit akit érdekli a madárvilág ezen csodája. Csapatunk két napra belecsöppen a madarak varázslatos vonulásába, és bepillantunk halaink életébe.

19.900 Ft - tól

 

Thaiföld - Khao Sok Nemzeti park / Koh Phangan

2017. jan. 7 - 22.                              

Szökj el velünk a télből a nyárba. Kajakozunk hatalmas sziklák között, majmokkal pacsizunk, lebarnulunk, tengerben fürdünk, motorozunk, és boldogan fityiszt mutatunk a télnek, a ködnek, hidegnek. Kajakozzunk, telelünk együtt Thaiföldön.

Szumátra - tengeri kajakos csavargás, teknősles

2017. február 23 - március 9.

Újra lelépünk a télből a nyárba. Megpattanunk a februári hidegek elől, a szürkét színesre cseréljük, lebarnulunk, utazunk, jókat eszünk, eldobjuk a zoknikat, pulcsikat, kabátokat - flip-flopban táncolunk, búvárkodunk, élünk...

1350 eurótól

Pápua - Életünk kalandja - Új-Guinea, Indonézia

2017. március 12 - 26

Pajtások az idei nagy utazás életünk talán legizgalmasabb kalandja lesz. Belecsapunk a lecsóba, húzunk egy lapot 19-re és elhúzunk a világ nagyon másik oldalára. Pápua. Ha csak kimondjuk, már akkor is beleborzong a bőrünk. És bizony kaland lesz a javából...

1490 eurótól

Szigetköz - Szezonnyitó Tavaszünnep

2016. március 26 - 27.

A tél utáni első meleg délelőttök, napsütéses, víz illatú, hóvirágozós, közös kajakozás a csodás Szigetközben. Téltemető, tűzrakós, hagyományos kajakünnep, vidámság. Tarts velünk első hazai tavaszi lapátulásunkra. Ünnepeljük együtt a TAVASZT.

19.900 Ft-tól

Bodrogzug - Vizek, borok, hangulatok

2016. április 23 - 24

A Tokaji-hegység előterében található Bodrogzug egyedi jellemzője, hogy a több ezer hektárt felölelő ártéri síksága vízszabályozások előtti korba repíti a látogatót. Két napot csavargunk vízállástól függően réteken, fák között, csuda helyeken a tavaszi napsütésben.

19.900 Ft - tól

Murter - Tavaszi tengeri kajakos "kiscsavargás"

2016. ápr 27 - máj. 1

Éljen Május elseje!! Tavaszolj, barnulj a horvátországi szigetvilág egyik egyik legszebb részén. A programot azoknak ajánljuk akik olthatatlan vágyat éreznek magukban a tavaszi sós illatok, és virágillat egyvelegének felfedezésére. Kajakozunk, delfint lesünk, jó bort iszunk.

49. 900 Ft - tól

Drávazug - Kajakos csavargás 

2016. május 7 - 8

Karasica, Vucica... ugye milyen kedves nevű kis folyók? Jártál már a Drávazugban? Fedezd fel velünk a Baranyai Hegyalját. Kajakozunk kis és nagy folyókon, megnézzük a legszebb mellékágakat, kalandozunk a történelmi Magyarország vizein.

19.900 Ft - tól

Öreg - Túr - 3 csudanap kajakban, kerékpáron

2016. május 14 - 15 - 16

Kajakból és két keréken szeretnénk felfedezni Szatmár rejtett titkait. A három nap alatt kajakozunk az Öreg-Túron, és bringával járjuk be a kis falvakat, fröccsöt iszunk, tekergünk. Kajakozós, bringázós májusi bogár döngicsélős délutánok. Legkedvesebb szatmári csavargásunk.

29.900 Ft - tól

Hallstatt - bringa, kajak, bakancs

2016. június 2 - 5

Komoly három napot tervezünk az outdoor szerelmeseinek. Lesz benne kajakozás egy álomszép tavon, kerékpározós tókerülés és bakancsos csavargás a világ legöregebb sóbányái körül. Csoda három nap a robbanó alpesi nyárban, Ausztria talán legszebb taván.

44.900 Ft - tól

Kölyökkajak - Közkívánatra - Ipolyozunk!

2016. május 21 - 22

Egy tavaszi gyerekes program! Végre a legkisebbekkel is vízreszállunk. Egy igazi családi program kicsiknek és nagyoknak. Gólyaszámlálós, kavicsdobálós, láblógatós, rétenfekvős, este sütögetős.
Csomó gyerek és vidámság. Gyertek mert jó lesz!

19.900 Ft - tól

Sajkod - Balaton - Bringa/kajak Gasztrotúra - Borkóstoló

2016. május 28 - 29.

A kedvenc, kedves tavunk, amit szeretünk, amit ismerünk. A tó talán legszebb része a Tihany és környéke ahol a víz találkozik az erdővel. Nádasok, apró kis bujkálásokkal, majd a félsziget kiemelkedő vonulata, a legpazarabb látványt a vízről nyújtja.

19.900 Ft - tól

Mongólia - Az érintetlen csoda - kajak, bakancs, négykerék

2016. június 7 - 21.

Kajakos és bakancsos expedíció a belső-ázsiai nomád népek szülőföldjén. A túra során bepillantást nyerünk az egyik legszélsőségesebb vidék lakóinak mindennapjaiba és a világ kevés, viszonylagos érintetlenségben megmaradt természeti egységének rendszerébe.

390.000 Ft - tól

Szardínia - Tengeri kajakozás a kék álom szigetén

2016. június 10 - 18.

Szardínia a világ egyik legszebb, legigézőbb tengeri kajakos terepe. A színeivel, a változatos partjaival a Karib-tengert idézi. Világot látott kajakos csapatunk egyik legkedveltebb tengeri helyszíne. Minden tengeri kajakosnak kötelező célpont.

92.900 Ft - tól

 

Uvac-kanyon - kajak, bakancs, barlang

2016 június 12 - 18.

Egy kalandos csavargás Szerbia egyik legszebb nemzeti parkjában, az Uvac kanyonban. Európa harmadik legnagyobb és legmélyebb völgyébe. Hatalmas sziklafalak, keselyűk, barlangok, szirtek. Túrázunk, barlangászunk, kajakozunk, madarászunk, csodát látunk...  Ott a helyed!

55.900 Ft - tól

Bélesi-tó- Újragondolva - Kajakkal, bakanccsal Erdélyben

2016. június 23 - 26

Izgalmas és rendhagyó csavargást tervezünk a júniusban. Újra gondoltuk erdélyi csavargásunkat, felturbóztuk. Nem kell napokat utazni, csak a jó kedvedre és kényelmes bakancsodra lesz szükséged. Három napra ellógunk a Bihari - havasokba.

29.900 Ft - tól

Dunakanyar - Börzsöny - Családi csavargás és "gyereklegeltetés"

2016.jún. 30 - júl. 3.

Dunakanyar - Családi négy nap kicsiknek - nagyokkal. Bringázunk, kajakozunk, tüzet rakunk, pecázunk, követ dobálunk, koszosak leszünk, sárkányt eregetünk, csillagot lesünk, focizunk, faragunk, építünk, zenélünk, fogózunk, elbújunk. Együtt leszünk.

25.000 Ft - tól

Komani-tó / Albánia - A KALAND CSUPA NAGY BETŰVEL

2016. július 8 - 17.

Mindannyian tudjuk, hogy a vadság, a távolság, rejthet meglepetéseket a világnak ezen a kedves, ismeretlen "félelmetes" pontján. Álmainkat váltjuk valóra és az idei nyáron is ellátogatunk  a varázslatos Albániába.

72.900 Ft - tól

Macedónia, Ohridi-tó - A legkedvesebb csavargásunk

2016. július 22 - 31.

Egy igazi nyaralás, kicsit másképpen, mert ezen a túránkon egy egészen más világot fedezünk fel természetesen a víz felől. Megtudjuk, hogyan nyaralnak a Balkánon, megtapasztaljuk a helyi tavernák, "üvegtigrisek" gasztronómiai rejtelmeit, kristálytiszta vizeket.

72.900 Ft - tól

Thassos - Görögország. A legkomolyabb fesztiválod.

2016. augusztus 5 - 14

Egy hét ami megváltoztatja a nyaralási szokásaidat. Egy hét amit nem fogsz elfelejteni, soha! Kis csapatunk  legnyaralósabb, barnulósabb, napozósabb,tenger szerelmes túrája! Egy hét a tengeren a szabadság, napsütés,  jegyében. Járj utánunk...

79.900 Ft - tól

Szporádok - Az Égei - tenger gyöngyszeme

2016. augusztus 14 - 23

Hamisítatlan tengeri kajakozós, nyaralós programunk a napfényes tengeren. Csavargás, csövezés, naponfekvős, barnulós túránk. Elindulunk a Pelion félszigetről egy hetes barnulásunkra. Szigetek, szabadság, napsütés, kajakok egy csodás ország, csodás díszleteivel.

79.900 Ft - tól

Kajakos kalandtúrák, csavargások, társaság, buli a világ körül

Tudtad, hogy a föld felületének 71 százalékát víz borítja?