Kölcsön adunk

Ha mennél, kajakoznál, de nincs kedved a csicsergő túristahadra, akkor a kajakokat természetesen bérelni is tudod nálunk.

Mielőtt keresnél minket kölcsönzés ügyben, kérünk Téged, hogy nézd meg túranaptárunkat, túralistánkat - mert azokon a napokon, ahol nekünk túránk van, ott nem tudunk kajakot biztosítani.

A tengerikajak.hu csapatánál az alábbi kajakokat bérelheted:

- 4 db prijon excursion - páros kajak
- 1 db riot polarity - páros kajak
- 1 db dag biwok - páros kajak
- 3 db prijon seayak
- 1 db prijon kodiak
- 1db prijon marlin
- 1 db prijon touryak
- 1 db point 65 five o five
- 2 db rotomod ysak
- 2 db necky narpa
- 3 db necky kyook
- 1 db necky elaho
- 1 db boreal design baffin

A hajók bérlésekor természetesen az alábbi kiegészítőkkel együtt adjuk bérbe kajakjainkat:
- spritzdeck/hullámkötény
- lapát
- mentő mellény
- vízhatlan zsák 1db/beülő
- szivacs
- igény esetén neoprén kesztyű

Keress, hívj, írj nekünk és lapátolj kedvedre.

Kölcsönzés általános feltételei

 1. A kajakok bérlésére csak előzetes telefonos vagy E-mailban történt egyeztetés után van lehetőség. A Tengerikajak Kft. a hajók és a felszerelés kiadását ill. visszavételét megállapodás szerint biztosítja.
 2. A kajakokat és felszerelését a bérlőnek a jogszabályban meghatározott előírásoknak megfelelően, üzemképesen tisztán, rendben, a Tengerikajak Kft képviselője tartozik átadni. Esetleges sérüléseket, hiányokat a bérleti szerződésben átadáskor fel kell tüntetni, a későbbi viták elkerülése érdekében.
 3. A bérlet idején a kajakokkal történő közlekedés során, a bérlő köteles, a használt vízterületen érvényes mindenkori hajózási szabályzat és egyéb rendelkezések előírásait betartani. Ezek megszegéséből eredő következményeket (bírság, eljárás) a bérlő köteles viselni.
 4. A bérelt hajókat a bérlők saját felelőségükre használják. A használat során történt balesetekért, személyi sérülésekért a Tengerikajak Kft. semmilyen felelősséget nem vállal.
 5. A nem rendeltetésszerű használat miatt a kajakokban vagy a felszerelésben keletkező minden nemű kárért – ideértve a lopást, megsemmisülést is  – a hajót bérbe vevő személy kártérítési felelősséggel tartozik.
 6. Amennyiben a kajakot(kat) a bérlő piszkosan, sárosan hozza vissza, hajónként 3.000 Ft tisztítási díjat számítunk fel.
 7. Ha a bérlő a kajakot nem hozza vissza az előre megbeszélt időpontban, de késedelmét és annak várható tartamát (telefonon) jelzi úgy minden megkezdett napra hajónként – annak napi bérleti díját, mint késedelmi díjat köteles utólag – a bérleti szerződésben szereplő díjon felül – megfizetni.
 8. Ha a bérlő a hajót a bérlet lejártakor nem szolgáltatja vissza, kártérítést köteles fizetni, a Tengerikajak Kft-nek.
 9. A hajók bérlésének időtartamára a bérlőnek 100.000.– Ft kauciót kell készpénzben elhelyezni a Tengerikajak Kft-nél.
 10. Bérleti díjak:
  A bérleti díjak, – tartalmazzák hajók használatához szükséges tartozékok,
  kiegészítők kölcsönzését is.
  Mivel a kajakok különböző típusok, különböző minőséget képviselnek, ezért az árak is különbözőek, információért keress minket telefonon.